- Meer Nieuws -


De M25 Zomer van 2018

Op 22 juni was er weer de traditionele boottocht voor gasten van de maatschappelijke opvang en het Inloophuis Psychiatire. M25 Leiden en straatpastor Folly Hemrica miochten dit jaar ruim 60 mensen begroeten aan boord. Het werd weer een gezellige tocht met een heerlijke lunch en beatboxende jongeren van M25.


Donderdag 5 juli was M25 Leiden met jongeren van het Visser 't Hooft Lyceum actief tijdens het eerste Binnenvestival voor gasten van de maatschappelijke opvang in Leiden. Het was echt snikheet, zodat met name de ijsjes erg welkom waren. De meidenband van 't Visser speelde de sterren van de hemel en de jongeren stonden garant voor een heerlijke en gezonde barbeque.


Deze zomer heeft de Stichting 'de Wijde Aa'- in samenwerking met De Bakkerij en steun van het Kansfonds - zes kinderen in een achterstandssituatie uit de regio Leiden een zeilweek aangeboden. Gewoon een paar dagen weg van huis, bouwen aan zelfvertrouwen, nieuwe contacten en vaardigheden opdoen en nieuwe vriendschappen sluiten.
Het resulteerde voor de kinderen in zonovergoten, onvergetelijke vakantieweek. Half september komen ze onder de vleugels van M25 Leiden weer bij elkaar om de zeilweken af te sluiten.

_________________________

Webdesign: Ton Snepvangers