- Meer Nieuws -


Gewoon een enorm leuke avond!

Op 20 december heb ik, samen met mijn vrienden en andere vrijwilligers, meegeholpen met het jongerenproject M25 Leiden waarbij we een kerstdiner voor daklozen hebben georganiseerd en verwezenlijkt. Na weken voorbereiding en hard werken hebben we uiteindelijk een succesvolle en enorm leuke avond neergezet.

Nadat we, op de dag van het kerstdiner zelf, klaar waren met het versieren en gereed maken van de kerk kwamen de gasten al snel binnen. De avond ging van start met het verwelkomen van de gasten en het spectaculaire optreden van ‘Saint’s Legacy’, een band bestaande uit vrienden uit mijn schooljaar, en de mooie uitvoering van kerstliedjes van ‘De Straatklinkers’, een daklozenkoor dat helemaal uit Amsterdam was gekomen om deze avond nog gezelliger te maken. Na de optredens werd er door de straatpastor stukjes uit de bijbel voorgelezen.


Hierna ging het diner van start. Dit bestond uit een voorgerecht, een héél groot hoofdgerecht en een toetje. We hebben geholpen met het rondbrengen van eten en drinken voor de gasten en zelf hebben we ook nog gezellig mee kunnen eten.

Tijdens het eten werden er nog liedjes gespeeld en gezongen door de band en het koor. Na afloop kregen de gasten bij de uitgang een door ons samengesteld kerstpakketje mee.

Het was een enorm geslaagde avond waarbij ik nieuwe mensen heb leren kennen, het ontzettend gezellig heb gehad met de vrijwilligers én de gasten en ik meer begrip heb gekregen. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik hieraan mee heb gedaan.

- Roos Meijer –

_________________________

Webdesign: Ton Snepvangers