- Meer Nieuws -

M25 Bliksemactie "Let them call home" groot succes

Net vóór het weekeinde van 24 en 25 oktober 2015 lanceerde M25 Leiden, het jongerenproject van Diaconaal Centrum De Bakkerij, een bliksemactie met de titel "Let them call home": een financiële inzamelingsactie voor het aanschaffen van simkaarten met €10,- beltegoed voor vluchtelingen die tijdelijk verblijven in de noodopvang in onze regio. De opbrengst overtrof onze stoutste dromen...

Fantastische opbrengst

Nu, anderhalve week later, staat de teller al op €4.000 ! Ruim voldoende om alle gezinnen en alleenreizende vrouwen en mannen die op dit moment verblijven in de noodopvang in Leiden, een simkaart te schenken. Dankzij een 10=20 actie verdubbelt de provider het beltegoed!
Het resterende bedrag blijft uiteraard gereserveerd voor een volgende groep vluchtelingen die tijdelijk onderdak vindt in onze omgeving.

Blij verrast

Op woensdag 4 november trok een groep jongeren van M25 Leiden en M25 Rijnsburg langs de deuren van zo'n 250 gasten van de Leidse noodopvang aan de Wassenaarseweg. Alle volwassen bewoners werden verrast met en Lebara simkaart met € 20,- beltegoed. Blijheid en dankbaarheid alom!

Met dank aan...

Onze hartelijke dank gaat uit naar alle particuliere gevers, de wijkgemeenten voor hun diaconale collecte, de LSE, de HH Petrus en Paulus parochie, de diaconieën van Voorschoten, Leiderdorp en Leimuiden, de Stg. Leidse Maatschappij van Weldadihgeid en het IPCI Leiden.
Een bijzondere vermelding voor de eigenaar van D.T.C. Telecom (Breestraat 41 in Leiden) voor uitstekende service en advies, het regelen van 3-in-1 simkaarten, het belangeloos opwaarderen van alle kaarten én het afstaan van een deel van zijn winst om de actie te ondersteunen. 

_________________________


Webdesign: Ton Snepvangers