- Meer Nieuws -


M25 Leiden en de straatpastor
gooien de trossen los

Op vrijdag 16 juni 2017 stapten iets na tienen ruim 60 dak- en thuislozen aan boord van De Ambiance voor de inmiddels traditionele M25 Leiden Boottocht. Het was een beetje winderig maar de zon brak voorzichtig door. De crew van Groene Hart Cruises, straatpastor Folly Hemrica, jongeren van het Stedelijk Gymnasium Leiden en de band waren al aan boord om alles klaar te maken.


Toen iedereen aan boord was en de trossen losgingen, verdeelden de mensen zich over het bovendek, waar de band speelde, en het benedendek waar het lekker warm was vergeleken met buiten. Iedereen kreeg een lekker kopje koffie of thee en de jongeren praatten wat met de passagiers.


Om 12 uur ging het buffet open en iedereen vond de hapjes erg lekker. Na de lunch gingen veel passagiers weer naar boven want de muziek werd steeds gezelliger. Er werd gedanst en gezongen. Na nog een kopje koffie kwam de tocht iets na twee├źn helaas weer tot een einde.Bij het verlaten van de boot kregen de vrijwilligers erg veel complimenten voor de manier waarop de reis was georganiseerd en het lekkere eten. Daar waren we erg blij mee! Met dank aan Fonds1818 en Stichting Dioraphte!

Merel Smeets

_________________________

Webdesign: Ton Snepvangers