M25 Leiden

Achteraf gezien

Varen

10 juni 2022 organiseerden wij in samenwerking met M25, Fonds 1818, Gemeente Leiden en Stichting Straatpastoraat een boottocht voor dak- en thuislozen. Wij hebben meerdere keren met M25 om de tafel gezeten om te bespreken hoe we deze dag het beste vorm konden geven. We kozen als thema Hawaii.
Boottocht juni 2022 (66)

Toen zijn we begonnen met het werven van fondsen om deze dag mogelijk te maken. Gelukkig konden wij rekenen op jullie, en willen jullie daar voor bedanken.
Op 10 juni was de dag waar wij in spanning naar uitkeken, de boottocht. Een mooie tocht langs de eilanden op de Kaag. Iedereen die de boot op kwam en dat wilde kreeg Hawaiiaanse versiering, bijvoorbeeld een ketting met regenboog gekleurde blaadjes. Dit was een groot succes. We hebben gezellig een praatje gemaakt, spelletjes gespeeld en lekker gegeten.
Boottocht juni 2022 (34)

Iedereen die dat wilde kreeg tijdens de tocht een paar broodjes, wat kroketjes en rundersalade mogelijk gemaakt door Rederij van Hulst.
Na en tijdens de boottocht kregen we veel reacties over hoe gezellig ze de boottocht vonden, dit was erg leuk om te horen. Het was een groot succes!
Boottocht juni 2022 (65)
Tim Sanders, Lorenzo de Weerd, Boris van der Flier, Philo Geerlings en Dylan Maklev